Professionele reiniging voor B2B

Niet alleen je privéwoning hoort er netjes uit te zien. Maar ook een verzorgde gevel of een schoon dak van je bedrijfspand geeft meteen een goede (eerste) indruk. Het is immers het visitekaartje van je business. Op die manier schep je vertrouwen bij je klanten. Een nette uitstraling dankzij een professionele reiniging getuigt van een nauwkeurige aanpak. Daarom bieden we onze diensten zeker ook aan bedrijven aan.

Geef je bedrijfspand een nieuwe look

Ben je al jaren actief in hetzelfde pand? Dan heeft je gevel of dak ongetwijfeld eens een touch up nodig. In de loop der jaren komen er immers schimmels, bacteriën, algen, insecten of ander vuil in vast te zitten. Een frisse straal van SoftWash Zeeland geeft meteen een andere look-and-feel. Het lijkt alsof je bedrijf een complete make-over krijgt.

Steeds meer bedrijven rekenen op de professionals van SoftWash Zeeland. Zo hebben we al heel wat mooie resultaten geleverd bij overheidsgebouwen, vastgoedkantoren, landbouw- en veeteeltbedrijven, buurthuizen en scholen.

Ben jij ook op zoek naar een betrouwbare partner voor de reiniging van je gevel of dak? En wil je graag andere oppervlakken aanpakken, zoals de parkings, sandwichpanelen, omheiningen, damwandbeplating of white roofs? Dan sturen we graag een offerte op maat. Uiteraard kan je ook altijd een beroep doen op één van onze andere diensten, zoals dakcoating, impregneren of luchtgommen? Bel ons! We maken met veel plezier een afspraak.