Exterieur Schoonmaken

Met behulp van ons softwash systeem gebruiken we chemie en lage druk om algen, vuil en aanslag te reinigen en te verwijderen. Dit stelt ons in staat om de aantrekkelijkheid van verschillende objecten te verbeteren zonder uw bezittingen te beschadigen, zoals bij traditioneel hogedrukreiniging.

Demo Aanvragen 06 11321757

Daken

Wat groeit er op mijn dak? Geloof het of niet, dat zijn Algen, Bacteriën, Schimmel en (korst) Mossen. Het is niet alleen lelijk, maar het eet ook uw dak weg. Het is een probleem dat zich door het hele land verspreidt. Het reist door de lucht en zodra het je dak grijpt, zal het zich beginnen te verspreiden. De bacterie die aanvankelijk de strepen en verkleuring veroorzaakt, wordt Gloeocapsa Magma genoemd. De meeste mensen denken dat er geen schade wordt aangericht aan hun dak, maar het is wetenschappelijk bewezen dat deze bacterie zich voedt met dakbedekking.

We kunnen voor het werk op daken u de mogelijkheid aan bieden om het te laten coaten. Bekijk het op onze pagina over schilderen, impregneren en coating.

Stucwerk metselwerk en gevelbeplating

Net als bij de problemen die zich op uw dak voordoen, zal uw gevel dezelfde algen opbouwen als uw dak. De noordkant van uw object is de eerste die wordt aangetast door algen. Het verspreidt zich vervolgens naar de rest van het object. We gebruiken hetzelfde soft washing proces bij gevels als op daken. Net als daken kan uw gevel worden beschadigd door wassen onder hogedruk.

We kunnen voor het werk op gevelbeplating u de mogelijkheid aanbieden om het te laten schilderen. Bekijk het op onze pagina over schilderen, impregneren en coating.

Oprit, voetpaden en beton

Voor het reinigen van harde oppervlakken gebruiken we onze oppervlaktereinigingsmachines. Ze stellen ons in staat om zeer oude en hardnekkige vervuiling oppervlakkig op te breken en zo het object softwash toegankelijk te maken.

Hout, aluminium en PVC

SoftWash Zeeland stopt niet met schoonmaken totdat uw woning er weer als nieuw uitziet. We reinigen alle soorten objecten, of ze nou van aluminium, PVC of hout zijn.

We kunnen voor het werk op houten objecten u de mogelijkheid aanbieden om het te laten schilderen. Bekijk het op onze pagina over schilderen, impregneren en coating.

Softwash Gratis Uitproberen?

Wilt u de effectiviteit van Softwash zelf ervaren? Vraag dan hieronder vrijblijvend een gratis demo aan!

    Contactgegevens

    Adresgegevens

    Eventuele Toelichting

    adminExterieur schoonmaken