Exterieur reiniging

Met behulp van ons SoftWash systeem gebruiken we chemie en lage druk om algen, vuil en aanslag te reinigen en te verwijderen. Dit stelt ons in staat om de aantrekkelijkheid van verschillende objecten te verbeteren zonder uw bezittingen te beschadigen.

Daken

Wat groeit er op mijn dak? Dat zijn Algen, Bacteriën, Schimmel en (korst) Mossen. De bacterie die aanvankelijk de strepen en verkleuring veroorzaakt, wordt Gloeocapsa Magma genoemd. Het ontsiert uw pand niet alleen, maar het is wetenschappelijk bewezen dat deze bacterie zich voedt met dakbedekking.

We kunnen voor het werk op daken u de mogelijkheid aan bieden om het te laten hydrofoberen ( impregneren) of coaten. Bekijk het op onze pagina over schilderen, impregneren en coating.

Stucwerk metselwerk en gevelbeplating

Net als bij de problemen die zich op uw dak voordoen, zal er bij uw gevel dezelfde algen opbouwen. De noord- westkant van uw object is de eerste die wordt aangetast door algen. Het verspreidt zich vervolgens naar de rest van het object. We gebruiken hetzelfde SoftWash proces bij gevels als op daken.

We kunnen voor het werk aan gevelbeplating u de mogelijkheid aanbieden om het te laten schilderen en bij bakstenen om het te hydrofoberen (impregneren). Bekijk het op onze pagina over schilderen, impregneren en coating.

Oprit, voetpaden en beton

Voor het reinigen van harde oppervlakken gebruiken we onze oppervlaktereinigingsmachines. Ze stellen ons in staat om zeer oude en hardnekkige vervuiling oppervlakkig op te breken en zo het object SoftWash toegankelijk te maken.

Hout, aluminium en PVC

SoftWash Zeeland stopt niet met schoonmaken totdat uw woning er weer als nieuw uitziet. We reinigen alle soorten objecten, of ze nou van aluminium, PVC of hout zijn.

We kunnen voor het werk op houten objecten u de mogelijkheid aanbieden om het te laten schilderen. Bekijk het op onze pagina over schilderen, impregneren en coating.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen?

Wilt u de effectiviteit van Softwash zelf ervaren? Vraag dan hieronder een vrijblijvende offerte aan.

    Contactgegevens

    Adresgegevens

    Eventuele Toelichting

    Foto uploaden (optioneel)

    adminExterieur schoonmaken