Over ons

Welkom bij SoftWash Zeeland!

Meer dan 10 jaar schoonmaakervaring en een brede kennis van de branche hebben ertoe geleid dat ons schoonmaakbedrijf is uitgegroeid tot een solide onderneming. Het brede dienstenaanbod bestaat uit velerlei schoonmaakdiensten en specialistische schoonmaakservices.

Uitbreiding SoftWash Systems™

Met onze passie voor het reinigen besloten wij het bedrijf uit te breiden met soft washing voor daken en buitenkanten van woon- en commercieel onroerend goed. Onze aandacht voor detail voor het reinigen en herstellen is de reden dat we hebben getraind en geïnvesteerd om een SoftWash Systems™ In-Network Professional te worden. Zei hebben 30 jaar ervaring in eigen technologie, producten en educatie.

Geschiedenis SoftWash

In 1991 gebruikte de grondlegger AC Lockyer zijn achtergrond in de tuinbouw om op een andere manier naar het probleem van algen strepen te kijken. In plaats van traditionele hogedruk-reiniging te gebruiken die veel wordt gebruikt in de buitenreinigingsindustrie, koos hij voor een volledig chemische aanpak. Dit “volledig chemische” reinigingssysteem werd ontwikkeld in 1991 en werd het Mallard-systeem (SoftWash-Systems™) genoemd.

AC en SoftWash Systems™ soft washing en chemicaliën zijn gebruikt in 30 staten van de VS en 5 landen. De in-netwerkbedrijven hebben meer dan 100.000 daken en structuren over de hele wereld gereinigd en onze producten zijn goedgekeurd voor gebruik door grote themaparken, vastgoedbeheerders, overheidsgebouwen, scholen en universiteiten. Tot op heden is er geen veiliger, beter en op grotere schaal gebruikte soft washing producten beschikbaar.

adminOver ons