SoftWash Zeeland

Een jong en toekomstgericht reinigingsbedrijf

SoftWash Zeeland is een toekomstgericht en jong reinigingsbedrijf. We maken gebruik van de modernste technieken om de gevels, daken en buitenoppervlakken van onze klanten een nieuw leven te geven.

Bij ons staat een hoge klanttevredenheid op de eerste plek. Ons enthousiaste team keert pas huiswaarts als jij gelukkig bent met het resultaat. Of het nu gaat over SoftWash, dakcoating, impregneren of luchtgommen: we gaan met uiterste precisie te werk. Zo ben jij er zeker van dat één van je meest kostbaarste bezit geen schade oploopt.

Voor ons is een eerlijke manier van werken een absolute must. Daarnaast willen wij graag ons steentje (of beter: druppeltje) bijdragen aan het milieu. Daarom werken we zoveel mogelijk met ecologisch verantwoorde producten. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Het SoftWashbedrijf van Zeeland

Onze medewerkers gaan iedere dag vrolijk aan het werk. Ondertussen hebben we maar liefst 4 jaar op de teller staan. En we werken nog altijd met evenveel plezier. Want een mooi resultaat en een tevreden klant? Dat schept altijd voldoening in ons vak. Klanten kiezen steevast voor ons omdat we nauwkeurigheid, vakmanschap en oog voor detail combineren met een prima service, expertise en klantvriendelijkheid.

Heeft jouw woning of bedrijfspand ook een make-over nodig? Aarzel niet om contact op te nemen. We bespreken graag de verschillende mogelijkheden. Op die manier vinden we samen de beste oplossing.

De werkzaamheden van SoftWash Zeeland

Naast het SoftWashen kunnen klanten bij ons ook terecht voor andere werkzaamheden. Je kan rekenen op onze expertise en knowhow als het gaat over dakcoating, impregneren (hydrofoberen) van dakpannen en gevels of luchtgommen

SoftWash

SoftWashen is dé trend in reiniging van gevels, daken en overige exterieur oppervlakken. Kies voor de duurzame, ecologische behandeling van SoftWash Zeeland.

Dakcoating

Een dakcoating doet je dak er weer als nieuw uitzien. Schakel de professionals in van SoftWash Zeeland en geef je dak een nieuw leven.

Impregneren

Laat je gevel of dak impregneren. Zo zijn ze beter beschermd tegen verschillende weersinvloeden. Reken op SoftWash Zeeland.

Dakreiniging

Voorkom de aankoop van een nieuw dak en kies voor een dakreiniging van SoftWash Zeeland. Hier is je dak in goede handen.

Luchtgommen

Luchtgommen is een nieuw techniek voor het reinigen van gevels. Ontdek de voordelen van luchtgommen tegenover zandstralen.

Gevelreiniging

Voor heel wat klanten zijn we de gevelreiniger van Zeeland. Laat je inspireren door de foto’s ‘voor’ en ‘na’ en verhoog de waarde van je pand.

Softwash Zeeland heeft ervoor gezorgd dat mijn huis er opnieuw als nieuw uitziet . Zij hebben de daken , de gevels , de oprit en het paviljoen aangepakt met een systeem dat veilig te gebruiken is en bovendien biologisch afbreekbaar. Ik ben ontzettend blij met het resultaat ! Fijne mensen , doen wat ze beloven !!
Ik zeg, graag tot ziens !!

Sandra Beullens

Alle buitenmuren van onze woning, alsook van de patio en de muur van het dakterras, zijn gereinigd. Wij, mijn vrouw en ik zijn erg tevreden over het resultaat; met name de voorkant van onze woning toont nu weer prachtig. Daar komt nog de correcte en vriendelijke manier van optreden van beide heren Galvarez bij; zij hadden zelfs hun eigen toilet bij zich!

Kees Maljaars