Projecten

De werkzaamheden van SoftWash Zeeland

Naast het SoftWashen kunnen klanten bij ons ook terecht voor andere werkzaamheden. Je kan rekenen op onze expertise en knowhow als het gaat over dakcoating, impregneren (hydrofoberen) van dakpannen en gevels of luchtgommen

SoftWash

SoftWashen is dé trend in reiniging van gevels, daken en overige exterieur oppervlakken. Kies voor de duurzame, ecologische behandeling van SoftWash Zeeland.

Dakcoating

Een dakcoating doet je dak er weer als nieuw uitzien. Schakel de professionals in van SoftWash Zeeland en geef je dak een nieuw leven.

Impregneren

Laat je gevel of dak impregneren. Zo zijn ze beter beschermd tegen verschillende weersinvloeden. Reken op SoftWash Zeeland.

Dakreiniging

Voorkom de aankoop van een nieuw dak en kies voor een dakreiniging van SoftWash Zeeland. Hier is je dak in goede handen.

Luchtgommen

Luchtgommen is een nieuw techniek voor het reinigen van gevels. Ontdek de voordelen van luchtgommen tegenover zandstralen.

Gevelreiniging

Voor heel wat klanten zijn we de gevelreiniger van Zeeland. Laat je inspireren door de foto’s ‘voor’ en ‘na’ en verhoog de waarde van je pand.